Junior eller senior?

 • 23.mai.2011 @ 18:19
 • // © Mathilde Aalstad
Siden jeg er født så sent på året er det mest sannsynlig at jeg kommer til å være junior på skolen mens jeg er i usa, which sucks. Det betyr at jeg ikke blir eldst på skolen og derfor ikke får være med på graduation.. Dette er ikke noe Aspect kan gjøre noe med, men skolen. Så når jeg kommer dit skal jeg spørre om det er noe jeg kan gjøre med det, for har såå lyst til å være senior. Image and video hosting by TinyPic For de som ikke vet hva graduation er så er det en big happening som skjer helt på slutten av skoleåret når alle elevene skal få standpunkkarakterene sine. Som alle andre høytider legger de også mye i denne tradisjonen og, og de har på seg lange kapper og store hatter som alle kaster opp i luften på slutten for å feire at 13 lange år med skole er ferdig. Du har kanskje sett High School musical 3 Senior Year eller sesong 4 av One Three Hill?
Image and video hosting by TinyPic

8 kommentarer

Hannah Christine i USA 11/12

23.mai.2011 kl.19:25

Jeg er så utrolig glad, for jeg er født akkurat så jeg får bli senior. Men heldigvis godkjenner skolen min alle som er født i det årskullet(93 eller 94 for 11/12 studentene) som kommer som utvekslingsstudenter! Så jeg har vært kjempe heldig :)

sv: hahaha, jeg veit, fy faen så stygge de er :p Jeg og ble helt sånn "kødder du, hvordan mener du at vi skal få 8 kg oppi DEN DER??", men da sa de at vi ikke måtte ha den med oss, men det er mest fordi vi skal kjenne hverandre igjen. Så jeg skal bare ha med en liten trillekoffert ved siden av, og stappe veska nedi den etter sikkerhetskontrollen, haha!

Sara i USA

23.mai.2011 kl.21:20

Jeg blir nok mest sannsynlig senior, siden jeg er født i januar. Satser på at du blir det også!:D
Linker deg tilbake! Digger at det er flere og flere fra Aspect som får blogg, så ikke Explorius folk tar over helt..!

Viktoria

24.mai.2011 kl.12:56

Sv: sånn jeg har forstått det må du ta pre-calculus eller calculus for at det skal godkjennes som R1-matte når du kommer hjem :D linker deg også!
Jeg linker deg forresten!

Sigrid

10.jun.2011 kl.15:21

Får håpe du blir senior!

Anne

10.jun.2011 kl.22:08

Jeg blir junior :(

Silje

12.jun.2011 kl.01:51

Det har ikke noe å si når det kommer til utvekslingsstudenter :) jeg er født i oktober, skal forsatt være senior! kommer helt ann på skolen :)

Amanda Arnesen Tronrud

07.jul.2011 kl.21:15

Sant som Silje sier. De fleste utvekslingsstudenter blir seniorer, nettopp for å få opplevelsen (og selvfølgelig av andre grunner). Men det er veldig opp til skolen, det er de som sluttbestemmer hva du blir. Men har også hørt at man kan "godsnakke" litt med rektor. Det ordner seg!!! :-) Som sagt; de fleste blir seniorer selvom de er født etter høsten :-)

Skriv en ny kommentar

Velkommen  Hei, jeg er en jente fra Bergen som heter Mathilde. Jeg skal på utveksling til USA skoleåret 2011/2011, og det er derfor jeg har startet denne bloggen. Her skal jeg oppdatere hva som skjer hovedsaklig til venner og familie, men og også til andre som ønsker å følge med :)

  Navn: Mathilde Aa.
  Alder: 16.
  Hobby: Fotball, tennis paradis

Kategorier

Arkiv

Inspirasjon


  0
Design laget av:

hits